Plány realizace SZ

Plány realizace SZ

Plán realizace Strategického záměru Právnické fakulty Univerzity Karlovy na rok 2024

Plány realizace (dále také „PR SZ“) představují praktický nástroj, který pro jednotlivé roky konkretizuje Strategický záměr PF UK 2021–2025. Obsahují priority a cíle, na které se chce vedení fakulty v jednotlivých letech zaměřit, a zároveň i indikátory, podle nichž se dá zpětně sledovat a vyhodnotit, zda se skutečně podařilo to, co bylo naplánováno.

V dokumentech je kladen důraz na prioritizované agendy, což však neznamená, že nic dalšího rozvíjeno nebude. Je zřejmé, že k naplnění vytyčených cílů bude potřeba řady dalších aktivit, a to jak v letošním roce, tak v letech nadcházejících.

PR SZ vycházejí i z Programového prohlášení děkana a v konkrétních bodech příslušných kapitol jsou také zohledněna doporučení ze Strategického záměru MŠMT pro oblast vysokých škol na období od roku 2021 a Strategického záměru Univerzity Karlovy 2021-2025, s nimiž se dokumenty obsahově překrývají a jejichž implementace představuje nedílnou součást strategického řízení PF UK. Součástí dokumentů je i plán investic pro daný rok.