Student/ka 4.ročník a výše

Student/ka 4.ročník a výše

Legal Partners s.r.o.
Praha 2
  • Vhodné pro: Student
  • Úvazek: Part-time

Popis pracovní pozice

Student/ka 4.ročník a výše
Legal Partners, advokátní kancelář s.r.o.

Právní oblasti: M&A, obchodní právo, občanské právo, právo informačních technologií.

Jsme advokátní kancelář, která si interně nepotrpí na korporátní zvyklosti a byrokratické svazování právních talentů. Na co si ale potrpíme je přemýšlivost, samostatnost, pečlivost a precizně odvedené právní poradenství. 

Mezi naše klienty patří velké české výrobní společnosti a startupy, pro něž řešíme kompletní právní agendu. Zajišťujeme komplexní poradenství při nákupech firem v zahraničí. Designujeme a organizujeme transakce. Jednáme s protistranami, vymáháme pohledávky, když je třeba.

Naší výraznou přidanou hodnotou je velmi dobré obchodní cítění, dokážeme klienty vést i v obchodních či strategických úvahách. 

 ► Nabízíme zajímavou práci.

Nepřeháníme. Dlouhodobě nám jde o poskytování právního poradenství na nejvyšší možné úrovni. A to rozhodně není výsada jen tzv. velkých advokátních kanceláří. Nejen, že to dokážeme (minimálně) na stejné úrovni, ale zapojením našeho unikátního přístupu ke klientům a rozvinutého obchodního myšlení dokážeme naše klienty posouvat mnohem dále.

Téměř nikdy u nás nebudete dělat tutéž věc dvakrát (a nesmíte z toho být smutní!). Naopak, budeme rádi, když každou novou věc přijmete jako výzvu a poperete se s ní se ctí. Děláme hodně M&A, obchodní právo, internetové právo, cloudové služby, GDPR, NIS2, ale nejen to.

► Nabízíme velmi dobré finanční ohodnocení, perspektivu a stabilitu.

Kolik si u nás vyděláte? Záleží samozřejmě hodně na Vašich zkušenostech, schopnostech a efektivitě. Nejsme státní správa, u nás si na sebe prostě musíme vydělat a za peníze, které nám klienti platí, jim chceme přinášet významnou hodnotu. 

► Nabízíme rozumnou pracovní dobu, fajn prostředí

Chceme spolupracovat na dlouhodobé bázi. Nevyžadujeme ani nepodporujeme žádné noční vysedávání v kanceláři. Chceme, abyste byli spokojeni i ve svém soukromém životě a nevyhořeli jste nám za rok či za dva.

Nabízíme příjemné pracovní prostředí v centru Prahy (sídlíme pár kroků od Tančícího domu), kontakt s velmi příjemnou klientelou. Nemáme za klienty žádné lumpy. Nikdo z klientů nás nenutí dělat podpásovky nebo nějakou šmelinu. 

► Koho hledáme?

Není pro nás až tak zásadně důležité, kolik let praxe máte za sebou; důležité jsou Vaše schopnosti a to, zda chcete být dobrý právník.

Ozvěte se nám na email libor.vasicek@legalpartners.cz

Budeme se těšit! :-)

Libor Vašíček, vedoucí advokát