právník

právník

Generální finanční ředitelství
nábř. Kpt. Jaroše 1000/7, 170 00 Praha 7
+420 296 851 841
  • Vhodné pro: Absolvent
  • Úvazek: Full-time
  • Mzda: 14. platová třída

Popis pracovní pozice

Hledáme právníka do Oddělení právních služeb, které se nachází na adrese nábř. Kpt. Jaroše 1000/7, 170 00 Praha 7. Náplní práce je poskytování právních služeb v různorodých právních oblastech s výjimkou oblasti daňového a pracovního práva. Mezi nejčastější úkoly patří:

- tvorba a kontrola smluv;
- právní podpora v oblasti závazkového práva a veřejných zakázek;
- zajišťování právní ochrany zájmů Generálního finančního ředitelství včetně jednání před soudy, správními orgány apod. (zejména řešení sporů vzniklých z uzavřených  smluv).

Jedná se o pracovní poměr v režimu zákoníku práce (obsazení služebního místa na dobu určitou - zástup za mateřskou a rodičovskou dovolenou). 

Požadujeme vysokoškolské vzdělání v magisterském studijním programu a bezúhonnost.

Nabízíme pružnou pracovní dobu, pět týdnů dovolené, pět dní dispozičního volna a další benefity včetně odborného vzdělávání a profesního/osobního rozvoje (zejména v oblasti závazkového práva a práva veřejných zakázek).

Přihlášky do výběrového řízení formou strukturovaného profesního životopisu a motivačního dopisu zasílejte do  30. 4. 2024  na e-mail: michaela.juklova@fs.mfcr.cz. Do předmětu e-mailu uveďte "VŘ 700805".