Student v advokátní kanceláři

Student v advokátní kanceláři

Společná advokátní kancelář Balcar - Veselý - Besser - Bělina
Panská 895/6, 110 00 Praha 1
+420 222 231 133
  • Vhodné pro: Student
  • Úvazek: Part-time, DPP/DPČ
  • Mzda: od 140 Kč

Popis pracovní pozice

Do menší advokátní kanceláře se sídlem na Praze 1 (ulice Panská) hledáme studentku/studenta práv ve 2.- 5. ročníku studia.

V kanceláři poskytujeme komplexní právní poradenství, nejčastěji v oblasti práva trestního, občanského, včetně práva rodinného či právního poradenství pro územní samosprávné celky. Služby poskytujeme i v anglickém jazyce.

Student se u nás stane od začátku spolupráce součástí týmu a nebude to jen o nudné administrativě. Náplní práce studenta je příprava jednodušších smluv a jiných právních podání, rešerše právních otázek, příprava podkladů pro advokáty, práce s online systémy a komunikace se soudy a úřady.

Můžeme nabídnout příjemné a neformální prostředí, individuální přístup, okamžitou zpětnou vazbu, jelikož práce je zadávána přímo advokáty nebo koncipientem, a rozumnou pracovní dobu. Očekáváme od Vás pečlivost, samostatnost a přemýšlivost. Iniciativa nikdy není na škodu. Požadujeme docházku min 2 dny v týdnu, v případě zájmu je po domluvě možné chodit častěji. Předchozí praxe v oboru je vítána, avšak není podmínkou. Nástup je možný od června k zapracování se v kolektivu a seznámení se s obsahem práce. Preferujeme dlouhodobější spolupráci.

Odměna se bude pohybovat od 140,- Kč na hodinu v závislosti na Vašich schopnostech a zkušenost.

V případě zájmu se nám ozvěte na e-mail sak@akspol.cz a zašlete nám Váš životopis.

Těšíme se na spolupráci!