Ministerský rada v Oddělení kontrol a nesrovnalostí v Ministerstvu dopravy

Ministerský rada v Oddělení kontrol a nesrovnalostí v Ministerstvu dopravy

Ministerstvo dopravy
Nábř. Ludvíka Svobody 1222/12
+420 225 131 413
  • Vhodné pro: Student, Absolvent
  • Úvazek: Full-time
  • Mzda: 13. platová třída

Popis pracovní pozice

Služební místo: ministerský rada v Oddělení kontrol a nesrovnalostí v Odboru fondů EU v Sekci ekonomické a infrastrukturní Ministerstva dopravy

 

Platová třída: 13

 

Obory státní služby: 3. Audit,

22. Legislativa a právní činnost,

38. Společné evropské politiky podpory a pomoci a evropské strukturální, investiční a obdobné fondy

 

Požadované vzdělání: vysokoškolské vzdělání  v magisterském studijním programu právního zaměření

 

Doba: na dobu neurčitou

 

Benefity: pružná pracovní doba, 5 týdnů dovolené, 5 dní indispozičního volna (tzv. sick days), příspěvek na stravování, příspěvek na penzijní připojištění / doplňkové penzijní spoření, možnost dalšího vzdělávání, Multisport karta, posilovna, tělocvična a organizovaná cvičení v budově MD, dětská skupina Mašinka.

 

Místo výkonu: Praha

 

Předpokládaný nástup: duben 2023

 

Žádosti do: 15. března 2023

 

 

Práce spočívá v provádění kontroly zadávacích řízení projektů OP Doprava v souladu s plánem kontrol: kontrola souladu průběhu zadávacích řízení s příslušnými vnitrostátními pravidly a pravidly Společenství; pořizuje zprávy z provedených kontrol, upozorňuje na nedostatky zjištěné v průběhu kontrol, navrhuje opatření k jejich nápravě a kontroluje provedení nápravy; v podílení se na provádění kontrol fyzické realizace projektů OP Doprava na místě; v podílení se na kontrole projektů Technické pomoci OP Doprava; v podílení se na kontrole stálosti operací; atp.

 

Více informací o pozici a o způsobu přihlášení do výběrového řízení naleznete v níže přiloženém Oznámení o vyhlášení výběrového řízení. Ministerstvo dopravy ČR - Ministerstvo (mdcr.cz)

 

Služební orgán podporuje rovnost žen a mužů a diverzitu v rozhodovacích pozicích. Z tohoto důvodu vítáme zájem žadatelek a žadatelů z různých skupin obyvatel.

 

Budeme se těšit na případnou spolupráci.